Stroomlijn uw betalingsprocessen met Loket, Nmbrs & VvAA

Salary Pay werkt samen met onze partners Loket, Nmbrs en VvAA voor een compleet pakket voor salaris-, belasting- en pensioenbetalingen en administratie.

LOKET

Geautomatiseerde HR-administratie

Vakantiebeheer

Verlof kan worden aangevraagd en beheerd met volledige zichtbaarheid voor werkgevers en werknemers, waarbij het huidige verlofsaldo en alle goedgekeurde opgenomen vakantiedagen worden getoond.

Contracten

Met Loket krijgt u meldingen van naderende einddata van contracten, met de mogelijkheid om op maat gemaakte meldingen per werknemer, functie of afdeling in te stellen.

Digitaal HR

Alle HR-gegevens inclusief contracten, salaris, vakantiedagen en andere gegevens zijn veilig toegankelijk in het Loket HR-bestand – niet langer zoeken in netwerken of op meerdere computers.

NMBRS

Taken stroomlijnen

Taakbeheer

Nmbrs helpt u met alle dagelijkse HR-taken, zodat u meer tijd overhoudt voor de activiteiten die echt belangrijk zijn, zoals het optimaal benutten van huidige en nieuwe werknemers.

Eenvoudige integratie

Door middel van de open API van Nmbrs kan deze eenvoudig en veilig gekoppeld worden aan bestaande en nieuwe applicaties voor de ideale digitale HR-strategie.

Stroomlijnt processen

Zorgt ervoor dat kennis en ervaring worden gebruikt waar ze nodig zijn en verkort de doorlooptijd voor routineactiviteiten om een betere kwaliteit van dienstverlening te leveren.

VVAA

Salarisadministratie

Zorgspecialisten

Meer dan 125.000 zorgverleners zijn lid van de Vereniging VvAA – een organisatie die zich richt op het ondersteunen van zorgverleners met hulpmiddelen en diensten op het gebied van salarisadministratie.

Gemak van uitbesteding

Geen zorgen meer over salaris- en personeelsadministratie met geautomatiseerde workflows voor werknemerscontracten, salarisadministratie en pensioenadministratie.

Continuïteit en deskundigheid

VvAA neemt u de administratieve verplichtingen uit handen, voor uw personeel en voor de toezichthoudende instanties. Uw administratie verzorgd door specialisten met specifieke kennis van uw sector.

DOWNLOAD NU

Neem vandaag nog controle over uw loon- en belastingafdrachten

Download vandaag nog de Salary Pay app en de rompslomp van salaris- en belastingbetalingen behoort voorgoed tot het verleden.