Maak kennis met uw nieuwe AI-aangedreven CFO.

Maak kennis met uw nieuwe financiële assistent, financieel expert en financieel adviseur. Scube neemt de rompslomp weg van het beheren van uw zakelijke financiën, waardoor u de vrijheid krijgt om te doen waar u het beste in bent.

BEDRIJFSGEZONDHEID

Uw (virtuele) flexibele vriend...

Financieel assistent

Scube stroomlijnt en automatiseert veel van uw huidige financiële taken, zoals het sluitend maken van de boeken, het opvolgen van incasso's, het automatisch doen van betalingen, het plannen van de loonbetalingen, en nog veel meer.

Financieel expert

De financiële sector kan vaak complex en verwarrend overkomen. Scube verduidelijkt het jargon, wijst op potentiële problemen en legt de praktische implicaties op een eenvoudige manier uit.

Financieel adviseur

Kennis van een potentieel probleem is niet genoeg. Scube geeft actief advies en beveelt acties aan door praktische oplossingen en opties voor te stellen op het gebied van financiering, verzekering of investeringen.

Inzichten uit de echte wereld.
Voordelen uit de echte wereld.

Scube bouwt voort op een uniek AI-erfgoed en op de expertise op het gebied van betalingen die gedurende dertig jaar zijn ontwikkeld. Scube bekijkt en analyseert alle financiële bedrijfsprocessen. De software maakt gebruik van AI-technologie met machine learning die problemen kan voorspellen voordat ze zich voordoen. Dit geeft u belangrijke inzichten en de middelen om hierop te anticiperen.

Met Scube:

  • profiteert u van intelligente financiële gezondheidschecks en advies op basis van AI
  • kunt u betalingen automatisch laten herschikken om cashflowproblemen te voorkomen
  • heeft u toegang tot een breder scala aan financiële diensten, waaronder financieringsopties die voorheen niet beschikbaar waren

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe Scube de gezondheid van uw bedrijf kan verbeteren!

Neem contact op